Hangvető

Magyar előadót is jelöltek az egyik legnevesebb világzenei díjra

2017. január 10. - Hangvető

Lajkó Félix egyetlen magyarként szerepel az egyik legjelentősebb nemzetközi világzenei szaklap, a Songlines Év legjobb művésze-jelölésében.

A jelentős, nemzetközi világzenei szaklap, a Songlines azokat a művészeket és zenekarokat tette közzé, akikre az Év legjobb művésze és az Év legjobb zenekara szavazásába beválogattak. Online itt lehet szavazni. 

A Songlines Music Awards jelöltjei között más magyar művész nem szerepel, a vajdasági hegedű- és citeraművész az Év legjobb művésze listán jelölt.

800px-lajko-felix.JPG

Forrás: Wikipédia

A Songlines 2009-ben alapította meg világzenei díjait, válaszul arra, hogy a BBC Radio 3 megszüntette a maga díját. Azóta olyan zenészeket választottak meg az Év előadójának, mint Goran Bregović, Anoushka Shankar, Bassekou Kouyate vagy Mariza - írta meg a Stenk.

Lajkó Félix lemezei közül itt válogathatsz a Hangvető webshopjában.

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr5512114903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása