Hangvető

Morcz Fruzsina

2015. február 12. - Hangvető

10.jpg

Zeneipari Hivatal / Music Bizz Base

Könnyűzenei szervező, oktató, a Zeneipari Hivatal alapítója. Évek óta óta dolgozik közönség-kapcsolati referensként, programkoordinátorként, koncert- és programszervezőként, menedzserként és zeneipari háttéremberként. Tagja volt a Trafó stábjának, szervezője a Zene Ünnepének, kulturális menedzsere a Szimpla kertnek, koncertszervezője az Almássy Téri Szabadidőközpontnak, európai turnékat és nemzetközi együttműködéseket asszisztált végig. A University of Westminster Music Business Management szakán végzett.

 

Organizer, lecturer, founder of Music Bizz Base. She has been working in the Hungarian music industry for years as a manager, program coordinator, organizer. She was a member of Trafó team, organizer of the “Zene Ünnepe” (Festive of Music), cultural manager of Szimpla kert, promoter of Almássy Téri Szabadidőközpont, tourmanager, and helped international cooperations. She studied Music Business Management at Westminster University.

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr287165201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása