Hangvető

A három legjobb dolog

2017. június 07. - Hangvető

Az eheti Budapest A Cappella Fesztivál első fellépője, a szlovén Vocal Band Kreativo arról énekel, amitől vitathatatlanul szebb az élet. Vegyük mindjárt a kávét:

Akkor is, ha csak cikóriából készül, a szöveg szerint.. még kedvesebb szívünknek az a népszerű szlovén dal, amiben központi szerepet kap a biciklizés, és egy egészen vicces, ikonikus dal feldolgozása a 90-es évekből, a Leteči Potepuhi (nagyjából: Repülő Csavargók) együttestől. Itt az eredeti:

Hogy mi a harmadik (vagy első) legjobb dolog, azt a fantáziátokra és szlovén nyelvtudásotokra bízzuk, bár a fenti klipp ad némi támpontot. Most jöjjön a Vocal Band Kreativo a cappella feldolgozása:

Többet is megtudhattok a vicces szlovén bandáról és többi fellépőnkről a Papageno cikkéből, de mint annyi minden más, az a cappella is jobb élőben! Gyertek hétvégén a Budapest A Cappellára, ahol ingyenes családi programokkal és koncertekkel várunk titeket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr5712574811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása