Hangvető

Az EU házhoz jön

2018. november 10. - Hangvető

Fejlessz, szervezz közönséget, ismerd meg még jobban a social media adta lehetőségeket, illetve használd ki, hogy most Budapestre jönnek a nemzetközi zeneipari szakemberek is!

ritmo16_conf_photo_vargha_mate_1.jpg

A zene az az univerzális nyelv, amin keresztül társadalmi csoportok, vadidegenek, vagy akár nemzetek is könnyen kommunikálnak. A  2021-ben induló költségvetési ciklusban az Európai Unió kiemelt támogatásban részesíti a zeneipart, ami ezt a területet többek reményei szerint az EU-kedvenc filmipar szintjére emelheti. Nem árt, ha ti is képben vagytok az EU által kínált lehetőségekkel, erre novemberben éppen Budapesten nyílik lehetőségetek. A programsorozat főbb témái a fesztiválmenedzsment, a közönségszervezés, a közösségi média mint promóciós eszköz, és a hátrányos helyzetű fiatalok zenén keresztüli bevonása.


Az Európai Zenei Tanács (European Music Council, EMC) tanács által szervezett STAMP olyan nemzetközi fórum, ahol a külföldi szakemberekel, jó gyakorlatokkal és európai szemlélettel találkozhattok. November 27-én a fogyatékkal élő, vagy hátrányos helyzetű fiatalok integrálásának több módját mutatják be az előadók, többek között egy norvég alapítvány, a Pető Intézet és a Snétberger Alapítvány tevékenységét ismertetve. 29-én a nemzetközi színtéren való érvényesüléshez, a digitális eszközök használatához, a sikeres szervezői munkához kaphattok tippeket, és ismerkedhettek meg az európai közösség szakmai képviselőivel. 
ritmo18_csibeszek_photo_everengine_7.jpg

Ezen a linken tudtok regisztrálni a részben ingyenes, részben részvételi díjhoz kötött programokon, amelyek a Müpában kapnak helyet. A STAMP ezen túl kiváló lehetőség a kapcsolatépítésre is, hiszen az európai színtér és a zeneiparral foglalkozó intézményrendszer neves képviselői lesznek jelen. Egyikük Ruth Jacobi, aki legutóbb októberben, a Budapest Ritmo-n járt nálunk, és több évtizedes, magas szintű tapasztalattal rendelkezik. 

Regisztrálási határidő: 2018. november 15.

Regisztrálok!

p1010772.jpeg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr5314359861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása