Hangvető

Weyer Balázs

2015. február 12. - Hangvető

3.jpg

 

Etnomuzikológus, műsorkészítő, producer. A 2015-ös Womexet rendező Hangvető Kft. egyik igazgatója. 2014-ben a Womex héttagú zsűrije, a “hét szamuráj” egyike és a World Music Charts Europe zsűritagja is. A közszolgálati rádió naponta jelentkező világzenei műsorát vezeti. Lemezek és filmzenék producere, rendezvények szervezője.

 

Balazs Weyer is an ethnomusicologist, broadcaster and producer in Hungary. He works as one of the directors of the 2015 Womex local host organization, Hangvető. He is also a Womex samurai for 2014 and a jury member of World Music Charts Europe. He is a presenter of the daily world music program of the national public radio in Hungary. He produces also CDs, movie soundtracks and events.

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr777165235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása