Hangvető

Világszínpad? Mutasd magad a Ritmo-n!

2019. február 04. - Hangvető

Pályázz a Ritmo-ra és mutatkozz be a nemzetközi szakmának!

Október 3-án, a Budapest Ritmo showcase napján feltörekvő zenekarok kapnak újabb esélyt,  hogy megmutassák magukat a nemzetközi szakértők - és persze a közönség - előtt. Miért jó ez, hogyan lehet jelentkezni, és milyen volt a tavalyi buli?

Nemzetközi lehetőségek

A magyar és régiós pályázók közül egy ötfős nemzetközi, szakmai zsűri választja ki a fellépőket, akik lehetőséget kapnak a Szimplában megrendezett showcase napon. A program másnapján a zenekarok személyesen találkozhatnak a zsűrivel, akik egy speed dating eseményen visszajelzést adnak a koncertről, a pályázati anyagról és tanácsokkal segítik a zenekart a nemzetközi piacon való előrelépésben.

A showcase napon fellépő zenekarok tagjai meghívást kapnak egy networking vacsorára is, amelyen a Budapest Ritmo szakmai programjának meghívottjaival találkozhatnak, emellett bérletet kapnak a fesztivál további programjaira, így részt vehetnek a szakmai konferencián és a koncerteken is.

A Budapest Ritmo tehát kapcsolatteremtési lehetőség a hazai és nemzetközi szakma kiemelkedő képviselőivel. A 2018-as showcase nap után a zenekarok számos meghívást kaptak régiós fellépésekre.

 Budapesti kampány

A showcase fellépők kiemelt szerepet kapnak a Budapest Ritmo kommunikációs kampányában. Tavaly a Dalinda pop-up koncertjéről készült videót több tízezren nézték meg a Facebookon. Így énekeltek a lányok a villamoson:

 

A pályázatról minden információt megtaláltok a pályázati kiírásban, a fesztivál honlapján! Jelentkezési határidő: 2019. március 24 éjfél.

Sok sikert, találkozunk a Ritmo-n!

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr3614601562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása