Hangvető

Pályázzatok fellépésért!

2017. február 23. - Hangvető

Jelentkezz a Hagyományok Háza és a Hangvető közös pályázatára, lépj fel a Müpában a Budapest Ritmo-n, a cseh Colours of Ostrava fesztiválon és mutatkozz be a nemzetközi világzenei koncertélet meghatározó képviselői előtt!

Kik pályázhatnak?

Népzenei és világzenei együttesek, előadók, formációk, amelyek Magyarországon vagy a Kárpát-medence más országaiban működnek, és eredeti magyar vagy nemzetiségi népzenét vagy feldolgozásokat játszanak.

Mit nyerhetsz? 

Felléphetsz a Budapest Ritmo, illetve a Colours of Ostrava showcase szekciójában.

Bekerülsz a Hagyományok Házának nemzetközi portfóliójába.

Miért jó, ha fellépsz a Ritmo-n vagy a Colours of Ostraván?

Mert a közönségében mindkét helyszínen ott lesz a nemzetközi szakma mintegy 30-50 fontos külföldi szereplője is – fesztiválszervezők, újságírók, promoterek, ügynökök.

Miért jó, ha bekerülsz a HH protfóliójába?

A HH az adott évben a nemzetközi területre történő kiajánlásaiban, projektjeiben használja fel a portfóliót, tehát jó eséllyel sokan megismernek világszerte és jobb eséllyel indulsz hazai és nemzetközi fellépésekért.

A pályázat benyújtásának határideje:

2017. március 15., 24:00 óra

A pályázati kiírást itt találod.

Ilyen az, amikor a Müpa fesztiválhelyszínné változik a - CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretein belül megvalósuló, a Hangvető szervezésében létrejövő - Budapest Ritmo miatt, ahol te is felléphetsz, ha a szakmai zsűri beválogat a legjobbak közé:

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr7812282805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása