Hangvető

Elhozzuk a szakmát a buliba

2017. október 01. - Hangvető

 A Budapest Ritmo showcase napján feltörekvő világzenei együtteseket hallhattok Magyarországról és a régióból, és találkozhattok a nemzetközi szakemberekkel, akik kiválasztották őket. A fesztivál előtt összehozzuk a szakma képviselőit, a zenészeket és persze a közönséget a Szimplában, az ingyenes bulin. Hogy milyen hangulatot várhattok, az kiderül a Meszecsinka gerilla koncertjéből, amit a villamoson rögtönöztek:

A Meszecsinkán kívül két magyar együttes: Csángálló és az EtnoRom játszik csütörtökön a Szimplában. Olyan térségbeli zenekarokat is megismerhettek, akik újak a színtéren, de annál izgalmasabb a zenéjük: Tomáš Liška kvartettje, az Invisible World kifinomult etnojazzt játszik, a fiatal Katarína Máliková szlovák népdalokat értelmez újra, a Franolić -Ćulap-Jovanović Trió mediterrán és balkáni dallamokat hoz szájharmonikával és úddal. Ízelítő az Invivible World zenéjéből:

Ha szakmázni akartok, találkozhattok Vítor Belho-val, Chris Eckman-nal, Ben Mandelson-nal, Carlos Seixas-szal és Jun-Lin Yeoh-val. A showcase esemény remek alkalom a kapcsolatépítésre: a nemzetközi szakemberek nyitott szemmel és füllel érkeznek a Budapest Ritmo-ra. Másnap pedig kezdődik a fesztivál: az Akvárium Klubban három színpadon, péntektől vasárnapig hallhatjátok a Ritmo különleges együttműködéseit és ősbemutatóit, lehet részetek audiovizuális élményekben, vagy csak simán bulizhattok egy hatalmasat. A Budapest Ritmo konferencia pénteken és szombaton kínál további izgalmas szakmai paneleket és networking lehetőségeket. 

Ha kedvezményes jegyet akartok venni, ezt még vasárnapig megtehetitek, de utána is bőven megéri a befektetés: napi 6-8 koncertet hallhattok a város szívében. 

Várunk a Ritmon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr3112909308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása