Hangvető

Bodrogi Bozán András

2015. február 12. - Hangvető

5.jpg

Digitális zeneterjesztési szakértő, tanácsadó / Expert of digital music distribution, consultant

 

 

András a digitális zenei éra kezdeteitől a gyakorlatban tanulta és tapasztalta meg az online és mobil zeneértékesítés, az új formátumok és a zenefogyasztás új korszakát. Ezt követően az online kommunikáció, az online közösségi média, az online zenemarketing és PR területén kutatva végzett tanulmányokat Svédországban. Hazatérve a Magyar Zenei Exportiroda projekt-menedzsereként is dolgozott. YouTube Prémium Partnerként a WM Music Distribution (WMMD) csapatával a hazai független kiadók katalógusait és számtalan országosan ismert zenekar és előadó lemezét segítette a hazai és a nemzetközi digitális zenepiacra jutásában.  Minősített YouTube szakértő-trénerként a Google Ground oktatóközpontban a Google hazai partnereinek a YouTube szolgáltatásban rejlő lehetőségekről, az eszközök használatáról, a videótartalom stratégiáról, a YouTube csatorna és tartalom optimalizálásáról, szerzői jogi kérdésekről, bevételszerzésről tart képzéseket. 

 

András has learned and experienced the online music distribution, the new formats and new era of music consuming since the begining of the digital age. He studied and researched the fields of online communication, social media, online music marketing  marketing and PR in Sweden. After coming back to Hungary, he worked as a project manager of Music Export Hungary.As a Youtube Premium Partner along with WM Music Distribution (WMMD), he helped several Hungarian independent record label, well-known bands and artist get their music to the domestic and international digital music market. As a qualified Youtube expert trainer he teaches the Hungarian partners of Google the opportunites of Youtube, using tools, strategy of video content, optimization of YouTube channel and content, copyrights, and earnings.

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr1007164789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása