Hangvető

Horváth László

2015. február 12. - Hangvető

9.jpg

A Fonó Pro Urbe Újbuda-díjas igazgatója. Ő teremtette meg az intézmény stabil, kiszámítható működését, a Fonó lemezkiadóját a világ húsz legjobb kiadója (Womex Top Label) közé vezette 2013-ban, majd tavaly is a mezőnyben tartotta. Menedzseri munkásságát legjobban Lajkó Félix és Boban Marković neve fémjelzi. Igazgatóként és kultúrmenedzserként évente több száz bemutatkozó anyagot tekint át egyszerre a megrendelő és az eladó szemével.

 

Pro Urbe award-winning director of Fonó. He established the stable and predictable functioning of the institution, led the Fonó Records among the world’s top twenty label (Womex Top Label) in 2013 and he has held it there. He is the manager of Lajkó Félix and Boban Marković. As a director and cultural manager, he sees hundreds of introductions both with the eye of the customer and seller.

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr857165215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása