Hangvető

Erről szól

játéklista a Budapest A Cappella Fesztiválhoz

2016. június 15. - Hangvető

A napi programokról már olhashattatok itt a blogon, most jöjjön 44 percnyi muzsika a Budapest A Cappella Fesztivál fellépőitől, ha nem tudtok péntek estig várni a varázslatos dallamokra.

ac_static_banner_970x250.png

Közeleg a hétvége legdallamosabb eseménye: a Dunapest keretében tartott Budapest A Cappella Fesztivál péntek estétől dúdol a fülekbe. Még az időjárás is kedvez a Várkert Bazár Öntőház Udvarában tartott koncertekenek, a többiről gondoskodik a Hangvető csapata. Ideális program a hétvégére zenei élményre vágyóknak, gyerekeseknek, vájtfülűeknek, mindenkinek, aki szereti az énekhangot, vagy csak kiváncsi, milyen a finn folk hop vagy a grúz polifónia. Gyerekeknek a belépés tizennégy év alatt ingyenes, lelkes felnőttek ezen a linken tudnak jegyet venni elővételben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr658811722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása