Hangvető

Jégvarázs másképp

2017. február 15. - Hangvető

Láttatok már jéghegedűt? Tim Linhart jégszobrász hangszereket és egy egész koncertbarlangot alkotott jégből, a svédországi Luleå-ban. Hallgassatok varázslatos jégzenét!

jegvarazs.jpgFotó: P2 Photography

Linhart egy húsz éves álmot váltott valóra, amikor nemcsak egy teljes jégzenekart, de egy ahhoz méltó hangversenytermet hozott létre, ami valójában egy gonddal megtervezett jégbarlang.  

Az sem tartotta vissza, hogy a hangszerek koncert közben olvadnak, a húros hangszerek hangja lefelé, míg a jégxilofon hangja felfelé csúszik. Láthatóan a közönséget sem zavarja, hogy bélelt kabátban hallgatják a jégvarázst. Nézzétek meg a P2 Photography videóját, ami mellesleg a National Geographic rövidfilm válogatásába is bekerült. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr6112262710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása