Hangvető

Büszkén jelentjük: Vállalhatóak vagyunk

2017. február 27. - Hangvető

Kitöltöttük a Vállalható Vállakozás-tesztet és átmentünk! 

Az önellenőrző teszt a Bridge Budapest, a CEU Business School és a Transparency International Magyarország közös ügye. A kitöltése - amellett, hogy ha eléred a nyolcvan százalékot, büszke lehetsz a cégedre - lehetőséget ad arra is, hogy végiggondold, mire érdemes odafigyelni, hol tart a vállalatod az átláthatóság, a tudatosság, a felelős üzleti magatartás terén. 

pecset.png

A három négy nagy témakörön belül - cégvezetés, munkatársak, pénzügyek és partneri kapcsolatok - egyebek mellett olyan kérdésekre kell választ adni, hogy milyen a női-, férfi- és megváltozott munkaképességű munkavállalók aránya, kap-e mindenki visszajelzést (igen, a főnök is), támogatott-e az oktatás, a részmunkaidő és a távmunka, illetve növekednek-e a bérek az éves inflációnak megfelelő mértékben. 

A Hangvető tehát Vállalható Vállalkozás, amire büszkék is vagyunk. Ide kattintva öt perc alatt kiderítheted, hogy a te céged is az-e. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr7312275303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása