Hangvető

Hippik után nemzetközi zsűri

2017. szeptember 03. - Hangvető

A Csángálló a Transglobal World Music Chart nemzetközi szakemberekből álló zsűrijét is meggyőzte: albumuk, a Fel az Úton (Fonó Records, 2016) a bekerült a szeptemberi legjobbak közé. A Budapest Ritmo egyik magyar showcase fellépője O.Z.O.R.A. közönségét már meghódította, tavaly együtt nyitották meg a fesztivált Lajkó Félixszel. A Szimplában október 5-én, hallhatjátok őket két másik magyar és három térségbeli feltörekvő zenekar társaságában. Megmutatjuk, hogyan muzsikáltak O.Z.O.R.A.-n:

A Budapest Ritmo célkitűzése, hogy támogassa a fiatal és feltörekvő zenekarokat. A showcase napon az együttesek egy nemzetközi szakemeberek előtt játszanak, alkalmuk nyílik a kapcsolatépítésre és a visszajelzések begyűjtésére a profiktól. Ti új bandákkal találkozhattok, és képbe kerülhettek a térség világzenei felhozalatával, a Szimpla hangulatos helyszínén.

Többet is megtudhattok a Budapest Ritmo showcase napjáról, a fesztivál többi fellépőjéről, és az izgalmas szakmai programokról a fesztivál weboldalán, a Facebook esemény oldalán, vagy itt, a blogon. Októberben találkozunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr1812800152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása