Hangvető

Buli a sátorban!

A Sátor Színpad fellépői a Budapest Ritmo-n

2016. október 02. - Hangvető

A Budapest Ritmo igazi fesztiválhangulatot teremt a Müpában október 13-16 között, amire garancia a Sátor Színpad bulizós felhozatala. Finn folk hop, rockkal kevert kuduro, ütős koreai lánytrió és mbira-house ütemeire lehet táncolni a Müpa épülete mellett felállított színpadon. Playlist és rövid ajánló a kihagyhatatlan fellépőkről.

maia_barouh_c_maia_barouh.jpg 

A pénteki felütés erősnek igérkezik: három kedvencünk is fellép. Negyed héttől bulizhattok negyed kettőig, finn folk-hopra a Budapest A Cappella-n már megismert Tuuletar koncertjén, belekóstolhattok a mbira alapú house-ba a Kondi Band-től, és ha már azt hiszitek többet nem bírtok mozogni, a Throes & the Shine táncra perdít. A japán bohém Maia Barouh folk-trance-szel rukkol elő, a Svjata Vatra pedig kozák-viking folk-rockkal mozgatja be az izmokat.

Szombaton északi, koreai és osztrák produkciók csinálnak hangulatot: héttől a Duo Bud, a hagyományos koreai hangszereken lehengerlő energiával játszó lánytrió; bőrnadrágos mariachi-k, azaz az osztrák fúvósbanda Federspiel folytatja. Norvégiából érkezik a könnyed marimbát zenét skandináv jazz-zel vegyítő Monoswezi, végül a finn metál-sámán Pekko Käppi koncertjével tetőzik a szombati buli.

Ezen a linken tudtok jegyet venni, nem csak a Sátor, hanem összesen 4 színpad 28 koncertjére. 40 perces bemelegítő playlist a bulira:

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangveto.blog.hu/api/trackback/id/tr1711760711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása